Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@07:48:09 GMT

گرانی نقطه به نقطه در مازندران؛ دیوار حاشا بلند است

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۳۵۶۰۵

گرانی نقطه به نقطه در مازندران؛ دیوار حاشا بلند است

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها: قیمت هر کالا و اجناس را که تصور می‌کنید لحظه به لحظه صعودی می‌شود، یک روز گوشت و مرغ برای سفره‌های مردم بازی در می‌آورند و روزی دیگر نوبت به خرما و شکر و حبوبات می‌رسد.

قیمت هر قلم کالا نسبت به ساعت قبل و از نقطه‌ای به نقطه دیگر متفاوت است، مغازه داران گاه نرخ‌ها را به دلار و کمبود و واردات نسبت می‌دهند و گاهی هم پای مافیا و دلال‌ها و ضعف نظارت‌ها را دلیل آشفتگی در بازار می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لوبیا چیتی ۹۷۰ گرمی ۵۶ هزار تومان، عدس ۹۰۰ گرمی ۴۶ هزار تومان، لچه ۹۰۰ گرمی ۴۰ هزار تومان، لوبیا سفید ۹۰۰ گرمی ۳۹ هزار تومان، رب گلنوش ۱۹ هزار تومان، قند شکسته ۷۰۰ گرمی ۱۲ هزار تومان از جمله قیمت و نرخ اجناس در مازندران است.

مرغ بی‌قرار است، گوشت بی صدا بالا رفت

بازار مرغ با همه کش و قوس‌ها از ۴۰ هزار تومان در اوایل ماه به ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان به ازای هر کیلو رسید، هرچند پیش بینی‌ها حکایت از آن دارد که سرکشی دوباره مرغ در راه است.

گوشت بره کیلویی ۱۴۵ هزار تومان، گوساله ۱۲۴ هزار تومان حکایت از افزایش ۲۰ درصدی گوشت قرمز را دارد و این ماده غذایی و پروتئینی بی صدا و چراغ خاموش رشد قیمت داشته است.

اوضاع مازندران قرمز کرونایی و روبه سیاه است و ۲۵۰ ناظر و بازرس صمت مازندران متولی بازرسی و نظارت بر ۱۵۰ هزار واحد صنفی هستند و طبیعی در این آشفته بازار و دورکاری ها، نظارت بر اصناف و قیمت‌ها چندان مطلوب و کاربردی نیست.

بازار برنج در فروشگاه‌های شهر هم چراغ خاموش روبه فزونی است و برنج ۲۸ هزار تومانی طارم در روزهای گذشته به ۳۲ هزار تومان رسید تا گرانی نقطه به نقطه در مازندران کامل شود.

همه قیمت‌ها را به دلار و بورس گره می‌زنند

یک شهروند ساروی که از فروشگاهی در خیابان فرهنگ در حال خرید مایحتاج بود، به خبرنگار مهر می‌گوید: قیمت اجناس هر روز و هر لحظه نسبت به لحظه و روز دیگر گران‌تر می‌شود و اینجا همه چیز را به دلار و بورس و ارز نسبت می‌دهند.

محمدی با بیان اینکه کمبود روغن همچنان در فروشگاه‌های شهر وجود دارد، ادامه داد: فروشگاه‌های کوچک همچنان روغن ندارند و برای خرید روغن از فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای یا باید اجناس دیگر بخریم و با با واسطه و پارتی یک عدد روغن تهیه کنیم.

لیلا حسینی خانه دار که هفته‌ای چندبار برای خرید به بازار می‌آید می‌گوید مسئولان همواره از نظارت و رصد بازار حرف می‌زنند اما اوضاع گرانی کالا و اجناس روز به روز بدتر می‌شود.

وی با عنوان اینکه مسئولان همواره می‌گویند در تأمین کالاهای اساسی مشکل و کمبودی وجود ندارد، گفت: اما برای خرید و پیدا کردن اقلامی نظیر روغن و یا شکر باید مغازه به مغازه جستجو کنیم تا شاید بتوانیم آن را تهیه کنیم.

مسئولان همواره می‌گویند در تأمین کالاهای اساسی مشکل و کمبودی وجود ندارد اما برای خرید و پیدا کردن اقلامی نظیر روغن و یا شکر باید مغازه به مغازه جستجو کنیم

این بانوی خانه دار با اشاره به شرایط کرونایی ساری گفت: به رغم شرایط کرونایی و با آنکه باید رفت و آمد به بازار را محدود کنیم اما به ناچار هر چند روز برای تهیه اقلام اساسی باید به بازار برویم و در این راستا کمبود اجناس رنج آور است.

برخی از شهروندان مازندرانی نیز براین باور هستند که برای مهار و کنترل گرانی‌ها نیاز به عزم و ورود قاطعانه دستگاه‌های متولی و نظارتی است و با پشت میزنشینی و مصوبات کاغذی نمی‌توان گرانی افسارگسیخته را مهار کرد.

با آنکه طرح ویژه نظارتی ماه رمضان از سوی دستگاه‌های نظارتی در استان مازندران اجرا شد، اما شهروندان همچنان از گرانی اجناس و کالاهای اساسی گلایه دارند، در این راستا حسینقلی قوانلو رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با اشاره به توزیع دو هزار تن اقلام اساسی در استان گفت: هزار تن شکر بسته بندی شده یک کیلویی با قیمت ۸۷ هزار ریال، ۱۵۰ تن گوشت منجمد و ۹۲۵ تن روغن به مناسبت ماه رمضان توزیع می‌شود.

وی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه با با هر گونه تخلف احتمالی برخورد قانونی خواهد شد، به اختصاص ۹۲۵ تن روغن مخصوص استفاده در قنادی‌ها و صنوف اشاره و اظهار داشت: بر اساس موافقت تنظیم بازار استان مقرر شد هزار تن برنج برای طرح مواسات و افراد تحت پوشش کمیته امداد از تنظیم بازار کشور در خواست که به محض تخصیص، این مقدار توزیع خواهد شد.

قوانلو تاکید کرد: هیچ کمبود کالایی در سطح استان وجود نداشته و اقلام مصرفی ماه مبارک رمضان در حد کافی و بیشتر از نیاز در استان وجود دارد.

گرانی اجناس و کالا در مازندران در حالی است که دیوار انکار و حاشای مسئولان و متولیان تنظیم بازار در استان همچنان بلند است و در زیر سایه ضعف نظارت‌ها و بازرسی‌ها، دلالان و واسطه‌ها موج سواری می‌کنند.

کد خبر 5192386

منبع: مهر

کلیدواژه: گرانی تنظیم بازار ویروس کرونا شیوع کرونا آمار کرونا ماه مبارك رمضان کرمانشاه بوشهر ماه رمضان ۱۴۰۰ زلزله روز ارتش ارتش جمهوری اسلامی ایران گناوه واکسن کرونا اردبیل محدودیت های کرونایی هزار تومان برای خرید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۵۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۰۰ نقطه مازندران برای ساخت نیروگاه برق آبی

به گزارش خبرنگار مهر، محمد طاها بابازاده ظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران با بیان این‌که پارسال برای ساخت هفت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت ۳۳.۲۵ مگاوات و تولید انرژی سالانه ۱۳۹.۷۲ گیگاوات ساعت در مازندران سرمایه‌گذار جذب شده است گفت: مطالعات و مقدمات واگذاری ۱۳ نقطه مناسب برای ایجاد نیروگاه برقابی در مازندران انجام شده و فراخوان این ۱۳ نیروگاه نیز منتشر شده است.
محمدطاهر بابازاده افزود: ۱۰۰ نقطه در مازندران دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است که به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود. وی گفت: سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید. مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسیده و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است. بابازاده گفت: از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد. این ۱۳ نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند. وی با اشاره به برخی مسائل پیش روی ساخت نیروگاه‌های برق‌آبی در مازندران، افزود: برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه در حال حاضر مهم‌ترین چالش ما با سازمان حفاظت محیط زیست است.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است

بابازاده افزود: با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط تهیه شده و قرار است در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود. کد خبر 6093158

دیگر خبرها

  • معرفی فورس گورکا پنج‌در، همتای ارزان‌قیمت مرسدس G کلاس از هند! (+عکس)
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۱۲ اردیبشهت ۱۴۰۳
  • بحران گرانی در اسرائیل؛ بنزین 2 دلار شد، مواد غذایی 20 درصد گران شد
  • کاریکاتور/ گرانی سرسام‌آور در سرزمین‌های اشغالی
  • اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران
  • چرا این ماده غذایی کالا‌ی مورد علاقه سارقان است؟
  • شناسایی ۱۰۰ نقطه مازندران برای ساخت نیروگاه برق آبی
  • ساخت ۱۳ نیروگاه برقابی در مازندران
  • ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود